Bulevardul Carol I 27, Sinaia 106100

Obiective Turistice în Sinaia - Restaurant Bruma

Descoperă atracțiile locale

Vizitează Restaurantul Bruma pentru o experiență culinară de neuitat și descoperă minunățiile turistice ale Sinaiei. Pentru mai multe informații și rezervări, contactează-ne la telefon 0754213213 sau prin email la contact@bruma-restaurant.ro.
 
Vizitați aceste atracții și bucurați-vă de tot ce are de oferit Sinaia, înainte sau după o masă delicioasă la Bruma!
Castelul Peleș

Castelul Peleș este unul dintre cele mai frumoase castele din Europa, construit în stil neorenascentist german. Este situat în apropierea centrului orașului Sinaia și este deschis pentru vizitatori. Castelul oferă tururi ghidate care dezvăluie istoria sa fascinantă și interioarele opulente.

Mănăstirea Sinaia

Mănăstirea Sinaia, fondată în 1695, este un important loc de pelerinaj și un exemplu de arhitectură brâncovenească. Aici puteți admira biserica veche și nouă, precum și muzeul mănăstirii, care adăpostește obiecte de artă religioasă.

Cazinoul Sinaia

Cazinoul Sinaia, construit în 1912, este un exemplu impresionant de arhitectură Belle Époque. Deși nu mai funcționează ca și cazinou, clădirea găzduiește acum evenimente culturale și sociale, și poate fi vizitată pentru a admira interioarele sale elegante.

Parcul Dimitrie Ghica

Parcul Dimitrie Ghica este situat în centrul orașului Sinaia și oferă o oază de verdeață și liniște. Aici puteți face plimbări relaxante, admira sculpturile și vegetația, sau participa la diverse evenimente culturale organizate în parc.

Muzeul Trenulețelor

Muzeul Trenulețelor din Sinaia este un loc fascinant pentru copii și adulți deopotrivă. Aici veți găsi o colecție impresionantă de modele de trenuri și diorame detaliate care recreează diverse scene feroviare.

Casa Memorială George Enescu

Casa Memorială George Enescu, situată în cartierul Cumpătu, este dedicată marelui compozitor român. Vizitatorii pot explora casa și obiectele personale ale lui Enescu, precum și să înțeleagă mai bine viața și opera acestuia.

Restaurantul Bruma este deschis zilnic, de la ora 12:00 până la ora 23:00.

Recomandăm să faceți o rezervare în avans, mai ales în weekend-uri și pentru evenimente speciale. Puteți face rezervarea online pe site-ul nostru sau prin telefon.

Da, avem în meniu preparate vegetariene și vegane. Dacă aveți cerințe dietetice speciale, vă rugăm să ne informați în avans.

Restaurantul Bruma nu dispune de parcare gratuită pentru clienți. De asemenea, în apropiere se găsesc mai multe parcări publice.

Restaurantul Bruma nu impune un cod vestimentar strict, dar recomandăm o ținută casual elegantă pentru o experiență plăcută.

Puteți face rezervări atât online, pe site-ul nostru, cât și telefonic. Ambele modalități sunt disponibile și ușor de utilizat.

Da, restaurantul Bruma este accesibil pentru persoanele cu dizabilități, având rampe de acces și facilități adecvate.

La Bruma, respectăm toate măsurile de siguranță necesare, inclusiv dezinfectarea regulată a spațiilor, purtarea măștilor de către personal și respectarea distanțării sociale nu mai sunt obligatorii.

Da, organizăm diverse evenimente speciale, cum ar fi seri de jazz, degustări de vinuri și multe altele. Vă invităm să verificați calendarul nostru de evenimente pentru mai multe detalii.

Da, Bruma oferă facilități pentru grupuri mari și organizarea de evenimente private. Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta detaliile și a face o rezervare.

Da, Bruma dispune de o terasă unde vă puteți bucura de mese în aer liber, în special în lunile de vară.

Da, oferim servicii de catering pentru diverse evenimente. Contactați-ne pentru a discuta opțiunile disponibile.

Da, acceptăm majoritatea cardurilor de credit și debit pentru plată.

Da, avem un meniu special pentru copii, cu preparate adaptate gusturilor celor mici.

Întrebări frecvente

La Bruma, ne dorim să oferim o experiență culinară deosebită și confortabilă pentru toți oaspeții noștri. În această secțiune de întrebări frecvente, am adunat răspunsurile la cele mai comune întrebări pe care le primim de la clienții noștri.
 
Fie că este vorba despre programul de funcționare, opțiuni de meniu, facilități disponibile sau detalii despre rezervări, dorim să ne asigurăm că aveți toate informațiile necesare pentru a vă bucura de o vizită plăcută la restaurantul nostru.