Bulevardul Carol I 27, Sinaia 106100

Comunitatea bruma

Fii parte din comunitatea bruma și bucură-te de multe suprize!
prima supriză este aici!

Imaginează-ți că te bucuri de cele mai delicioase preparate și evenimente exclusiviste, având acces la oferte speciale doar pentru tine. Sună interesant? Acum, la Bruma, totul este posibil! Ne dorim să te recompensăm pentru loialitatea ta și să te includem în comunitatea noastră selectă. Alăturându-te comunității Bruma, vei beneficia de avantaje exclusive pe care nu le vei găsi nicăieri altundeva. Ești pregătit să faci parte din cercul nostru special?

Obține acum:

10% Reducere la fiecare vizită: Bucură-te de 10% reducere la fiecare masă. Da, ai citit bine – fiecare vizită la Bruma va fi mai specială și mai accesibilă pentru tine.

Desert gratuit: Pentru a-ți arăta aprecierea noastră, la prima vizită după abonare, primești un desert delicios din partea casei. E modul nostru de a-ți spune „Bun venit!”

Și nu ne oprim aici!

Vei fi primul care află despre evenimentele noastre exclusive și ai șansa să prinzi rezervatrea înaintea tuturor! Comunitatea Bruma are acces prioritar la cele mai tari evenimente.

Oferte speciale și noutăți: Primești direct în inboxul tău cele mai noi oferte și noutăți de la Bruma. Nu rata niciun moment special!

Ne dorim să-ți arătăm cât de mult înseamnă pentru noi prezența ta. De aceea, toate aceste avantaje sunt gândite pentru a-ți mulțumi că ai ales să fii parte din povestea Bruma.

Cum devii membru?

Nimic mai simplu! Completează formularul de abonare de mai jos cu numele și adresa ta de email. După ce te-ai abonat, vei primi un email de bun venit cu toate detaliile despre cum să te bucuri de avantajele comunității noastre.

Nu lăsa această oportunitate să-ți scape. Te așteptăm cu brațele deschise și cu o mulțime de surprize plăcute!

 

Intră în Comunitatea Bruma

Abonare și Rezervare

Fii la curent cu ultimele noutăți și oferte speciale. Abonează-te acum și nu rata nicio ocazie de a te bucura de cele mai bune preparate și evenimente la Bruma. Membrii comunității noastre beneficiază de avantaje exclusive, precum acces prioritar la evenimente, oferte speciale și reduceri la anumite preparate.

  Evenimentele din această lună

  bruma iulie
  Muzică și distracție, în fiecare weekend!
  Design fără titlu (3)
  Un eveniment ce își propune să atragă vizitatori din orașele învecinate cu un meniu special care pune în valoare bucătăria tradițională transilvăneană, acompaniat de muzică live tradițională și dansuri populare.
  articole bruma august + evenimente site (1)
  Un eveniment de degustare a selecțiilor de vinuri produse local, cu explicații detaliate oferite de somelieri și posibilitatea de a cumpăra vinuri la prețuri promoționale.

  Ofertă specială pentru Evenimente

  Pentru membrii comunității Bruma, oferim 10% reducere la meniurile tematice. Rezervă acum și bucură-te de o experiență unică la Bruma, unde fiecare eveniment aduce ceva special!